Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jun 25, 2010

Suntem aici de 2000 de hituri!

Ne cerem scuze anticipat pentru lauda de sine (care nu miroase a bine, se stie) dar dorim sa sarbatorim depasirea a 2000 de hituri (oare cum s-o spune in romaneste - lovituri? atingeri?) pe fotbalvvv.com, depasindu-ne orice asteptare, si, in acelasi timp, obligandu-ne sa scriem mai mult si mai bine. Intr-adevar, nu toate hit-urile reprezinta noi cititori, dar, in fiecare zi, din ce in ce mai multi viziteaza site-ul nostru, si, speram, vor reveni zilnic pentru a citi articolele noastre. Este incredibil cum s-a dezvoltat comunicarea intre oameni in ultimii ani - statisticile counter-ului nostru indica, printre locatiile celor care ne-au vizitat, tari precum Franta, Germania, Mozambic (!), Turcia, Singapore, pe linga leaganele romanismului - Spania, Canada, SUA si Romania. Promitem ca nu va vom dezamagi, si vom scrie din ce in ce mai bine si vom aborda subiecte din ce in ce mai interesante. Sa ne vedem cu bine peste 20 de mii de hituri.


La dispozitia dvs.,
Redactia "Jurnalului de Fotbal - Fotbal in stare pura"

3 comments:

 1. Acum, de a pururea si in vecii vecilor...
  La Mai mare. Totusi sa nu ne culcam pe o ureche. Don't sleep on one ear

  ReplyDelete
 2. Anonymous25/6/10 21:33

  Echivalentul unui "hit" e "accesare".
  Adica un site care are 1000 de hit-uri inseamna pe romaneste ca a fost accesat de 1000 de ori, au fost 1000 de crereri (request-uri) de tipul: da si mie voie sa downloadez pagina asta.

  ReplyDelete
 3. Suntem aici de 2000 de accesari. Suna OK, dar hituri parca suna mai a rockstars.

  ReplyDelete