Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jul 20, 2010

Echipa ideala

Cristian Vidrascu, Washington DC, 20 iulie 2010


In lumea mea perfecta – si am fost acuzat nu o data ca sunt un visator – mi-as dori ca Mutu sa-si revina in forta cand isi ispaseste pedeapsa. Am fost pe stadion cand “drogatul” si “nesimtitul” si-a spart capul pentru cele trei culori primare (intr-un palpitant 3-1 cu Belarus) si imi amintesc ca el practic ne-a calificat la Europenele din 2008, unde ne-a adus si singurul gol.

Dar nu il simpatizez numai pentru valoare. Am si alte motive mai meschine. Mi-as dori, din nou in utopia mea vidrasciana, sa-si revina niste jucatori mai putini utilizati, iar unii dintre cei consacrati (precum constantul Rat) sa ramana la acelasi nivel inalt. Asta e pohta ce-am pohtit-o, sa avem urmatorii jucatori in forma maxima, pentru a avea urmatoarea formula de start pentru abordarea preliminariilor care incep in toamna:


Rezerve: Ionut BOSNEAG, Adrian CARNARIU, Razvan RAT, Gheorghe ROHAT, Razvan OCHIROSII, Roberto BOBOACA, Ionut TARNACOP, Adrian VICIU (ce nume cool!), iar daca ne unim cu Republica Moldova vreodata (sau viceversa), il putem naturaliza si pe Denis ZMEU.
In lumea mea ideala, eu as fi selectioner, normal. (Poate din cauza selectiei de mai sus nu mi se va oferi niciodata postul.) Numele meu: Cristian VIDRASCU, regele junglei. (Scuze lui Lucian LEU).

5 comments:

 1. Deocamdata Mutu cere marire de salariu la Fiorentina! Sper si eu sa isi revina, dar timpul nu mai este de partea lui.

  ReplyDelete
 2. Mutu cere, sau impresarii in numele lui?

  ReplyDelete
 3. Mi se pare tupeu maxim romanesc/machedonesc ce au facut baietii astia.Pai in locul conducatorilor de la Fiorentina ceream si eu sunspendarea lui si inca vreo 17 milioane de euro.

  ReplyDelete
 4. Anonymous31/1/11 14:26

  da alexandru ologu de la u craiova unde-i :((?

  ReplyDelete
 5. corect, l-am neglijat pe Ologu, cred ca ar avea loc in echipa langa Mutu si Surdu (si poate academia lui Hagi pune osul la bataie sa ne scoata vreun Schiopu, Ciungu, Orbulete, Chioru, Scurtu, Cocosatu si asa mai departe)

  ReplyDelete