Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Sep 11, 2010

Suntem trendy - avem pagină pe facebook

Redactia Jurnalului de Fotbal, desi nu este formata din reprezentanti ai generatiei care a crescut cu calculatorul sub perna, incearca din rasputeri sa fie la curent cu tot ce e cool prin lume. Se pare ca in ziua de azi nu existi daca nu esti pe facebook, asa ca ne-am facut si noi pagina, ca sa nu ramanem de caruta. Oricum, lasand caterinca la o parte, e o modalitate buna de a fi in contact cu voi, cititorii nostri si de a va tine la curent cu ultimele articole. 
Asadar, va invitam pe pagina Fotbal VVV, in caz ca sunteti pe facebook (pe haifaiv nu ne-am bagat, e prea cocalaresc), iar daca nu v-ati facut cont din cauza imixtiunii in viata privata, nici o problema, va intelegem perfect. 

No comments:

Post a Comment