Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Nov 16, 2010

50 de mii de motive pentru a citi Jurnalul de Fotbal

Dupa cum am promis in urma cu vreo doua luni si ceva, a venit vremea sa ne umflam din nou in pene, pentru ca am depasit inalta bariera a celor 50.000 (cincizeci de mii, de cinci ori zece mii) de hituri pe Jurnalul de Fotbal. Nu va vom retine prea mult atentia cu lauda de sine care nu miroase a bine - doream numai sa prezentam un mic raport despre ce s-a intimplat in ultimele 2 luni si 30 de mii de hituri. Pe scurt: avem 153 de articole cu subiecte variind dramatic de la Pippo la Borcea, de la presa sportiva pana la Victoria Branesti, de la Mourinho la Sumudica, de la Sportul la Barcelona, etc, etc. 
Am iesit timizi din familiarul maidan de fotbal si ne-am aventurat desculti pe ulitele baseball-ului, handbalului, fotbalului american, boxului, am cunoscut cocalari si hoti de biciclete, am discutat despre viitor si am analizat trecutul.
Cu ce sa ne mai laudam? A, avem pagina pe facebook si va invitam sa dati cu "like" pe ea, ca nu va doare mana. Mai avem si un design nou al site-ului (care este intr-o continua evolutie - va rugam sa ne semnalati daca se incarca prea greu sau daca aveti probleme cu el) - puteti viziona chiar pe site ultimele rezultate si rezumate din Liga 1, Liga Campionilor si din cele mai tari campionate din Europa. Avem chiar si rezumatele meciurilor din preliminariile Euro 2012, daca nu vi se par prea plictisitoare. 
Nu spuneti nimanui dar am reusit sa pacalim inca doua persoane sa devina colaboratorii Jurnalului de Fotbal. Este vorba de Eugen Catalin Sfat si de Andrei Gala, ale caror articole speram sa va placa cel putin la fel de mult ca ale originalilor VVV.


Cam asta am avut de spus. Se pare ca regula bulgarelui de zapada care se rostogoleste la vale si devine ditamai avalansa se aplica si in cazul nostru, asa ca: "Partieeee!" (cu i din a). Oricum, concluzia e aceeasi ca si in urma cu 30 de mii de hituri: 
Multumim cititorilor nostri (chiar si, sau mai ales, celor care isi consuma din timpul pretios pentru ca sa ne injure) - promitem sa scriem din ce in ce mai mult si mai bine.am scris vrute si nevrute, dar, cel mai important lucru - speram ca nu ne-am abatut de la cele scrise in Manifestul Jurnalului, publicat la lansarea site-ului fotbalvvv.com. Sa ne vedem cu bine dupa 100 de mii de hituri.

5 comments:

 1. ... chiar asa, cu intarziere:

  La multi ochi si, mai ales, la multe...creiere!

  Pacat ca nu s-a inventat... "sampania virtuala" sau macar "berea virtuala".

  ReplyDelete
 2. Poate se inventeaza pana ajungem la 100 de mii de hituri. Multumesc de urari, si, din partea noastra, urarea la o colaborare cat mai indelungata.

  ReplyDelete
 3. Sa ne traiti baieti...si cu permisia voastra, si noi cei "altfel de cititori" care v-am imbratisat cu bucurie incercarea voastra de normalizare a jurnalismului sportiv.

  Sa fiti iubiti ;)

  ReplyDelete
 4. @ Rares: multumim de urari. Esti printre cei mai mari fani ai Jurnalului de Fotbal. Meriti un premiu :)

  ReplyDelete
 5. @Cristian: Doar atat: Muahahaaahahaha. That was a nice one!

  ReplyDelete