Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Dec 8, 2010

Din Formula 1... Bernie batut isi arata moaca intr-o reclama venita la fix!

Andrei Gala, Londra, 8 decembrie 2010


Hotii i-au furat lui Bernie Ecclestone ceasul dar nu si simtul umorului. Detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1 a transformat incidentul in care a fost jefuit si batut intr-o oportunitate de a mai face niste bani.
La varsta la care majoritatea pensionarilor ar suferi indelung dupa un asemenea atac, Ecclestone a contactat compania Hublot, offical watchmaker al Formulei 1, si le-a propus sa faca o imediat o reclama in care sa apara cu chipul invinetit.

Ecclestone, in varsta de 80 de ani, si-a scos ieri patru copci necesare in urma jafului suferit in centrul Londrei. Hotii i-au luat atunci ceasul Hublot, personalizat, in valuare de aproximativ 300.000 de euro, precum si bijuterii, de la prietena acestuia, avocata Fabiana Flosi. Atacatorii l-au lovit in fata si i-au aplicat mai multe picioare cand era la pamant. Un batranel de 80 de ani...

2 comments: