Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jan 23, 2011

Cel mai haios nume romanesc

Cristian Vimer, Brooklyn, 23 ianuarie 2010

Ziaristii (bloggerii) de la prestigioasa publicatie (blog) Daily Cotcodac au avut ideea sa propuna un top al celor mai haioase nume romanesti. Mai aveti aproape doua zile in care mai puteti vota pentru romanul cu cel mai tare nume. Desi sunt un sustinator al confidentialitatii votului, nu ma pot abtine si trebuie sa dezvalui ca m-am indragostit de domnul Strut Modest - chiar mi-as dori sa-l cunosc si sa ii string mina (aripa).
Alegerea domnului Strut a fost foarte grea - sufletul meu a fost impartit intre admiratia pentru domnul Modest si curiozitatea de a vedea macar o poza a unui specimen rarisim - domnul Randunel Pisica. Dupa cum se vede, ambele mele preferinte au fost eminamente ornitologice (sau poate in cazul domnului Pisica, ornitorincice).

Va las sa votati, dar nu inainte de a va reaminti ca si noi, cei de la Jurnalul de Fotbal, am fost intotdeauna fascinati, pe langa cocalari sau neandertalieni, de numele jucatorilor - sa nu uitam de echipa ideala alcatuita de colegul Vidrascu. Poate urmam exemplul celor de la Daily Cotcodac si propunem spre analiza cititorilor cateva nume interesante de fotbalisti, dar asteptam si sugestiile dvs. Vorba celor de la Divertis - asa sa-i ramana numele. 

1 comment: