Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jan 15, 2011

Gol de senzatie inscris de Cani

In minutul 50 al meciului de astazi dintre Villarreal si Osasuna (incheiat 4-2 pentru gazde), Cani (nume complet Ruben "Cani" Garcia) a reusit poate unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului - un sut senzational de la peste 50 de metri, usor lateral. Am mai vazut goluri inscrise de la jumatatea terenului, si poate chiar de la distante mai mari, dar, in majoritatea cazurilor era vorba de o gafa grosolana de portar. La golul lui Cani, singura vina a portarului Lopez a fost ca se afla prea avansat, in rest, nu cred ca avea ce sa faca la acest sut absolut perfect. Iata aici faza golului.

4 comments:

  1. In majoritatea cazurilor de goluri de la centrul terenului, faptul ca portarul e prea avansat E gafa grosolana care face ca ele sa existe.

    Uite unul la fel de frumos (doar vreo 5-10 m mai in fata):

    http://www.youtube.com/watch?v=fiYt3iNWau0

    ReplyDelete
  2. Portarul era prea avansat, intr-adevar. Dar nu poate fi acuzat prea tare - niciun portar nu sta pe linia portii cand echipa lui e in atac si mingea e aproape de careul advers. Miscarea de geniu a lui Cani a fost ca a sutat fara preluare, ca sa nu ii dea timp portarului sa se intoarca. Repet, nu l-as acuza prea tare pe portar ca a gresit la acest gol.

    ReplyDelete