Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jan 30, 2011

Pazea, că vine Nole!

Cristian Vimer, Brooklyn, 30 ianuarie 2011


Ce-ar fi ca dominarea Federer - Nadal sa se fi sfarsit? Ce-ar fi sa intram intr-o era noua, in care lupta sa fie deschisa? Sau ce-ar fi ca tenisul sa fie dominat de acum incolo de simpaticul Novak Djokovic? Spre rusinea mea, n-am vazut finala Australian Open (care s-a disputat la o ora destul de neplacuta pentru cei de pe aici), asa ca nu pot sa scriu nimic despre evolutia lui Nole, care a castigat clar in fata englezului Andy Murray, aflat sub presiunea sperantelor tuturor britanicilor, care asteapta un titlu de Grand Slam de numai vreo 75 de ani.
Nu vreau decat sa il felicit pe Nole, poate jucatorul meu favorit din ultima perioada, si, cu scuzele de rigoare, as dori sa reciclez un articol pe care l-am scris dupa victoria din semifinala de la US Open in fata lui Federer (pe care l-a expediat scurt in trei seturi, tot in semifinale, la Australian Open; elvetianul i-a luat frica dupa meciul senzational de anul trecut). Dar iata articolul aici.


No comments:

Post a Comment