Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Feb 12, 2011

Asta da gol! Superba foarfeca lui Rooney pentru 2-1.

3 comments:

  1. Minutul asta e senzational. De la foarfeca in sine, la Evra, care merge la tribune cu mainile in cap de uimire, la tribunele insele, care explodeaza pur si simplu, de la primul rand de scaune pana la cel mai de sus, apoi banca lui United, unde toti se bucura ca niste copii, indiferent ca au 18 sau aproape 70 de ani, pana la descatusarea lui Wayne si gestul sau, cu mainile in cruce, spunand parca "I'm back". Cum spuneam si la Anglofil, "Form is temporary, Class is permanent".

    PS: Din pacate, clipul n-o sa stea prea mult pe YT din cauza drepturilor de autor. Dar golul merita un articol intreg ;)

    ReplyDelete
  2. Intr-adevar, un moment cum rar ai parte sa vezi. Tot scot clipul, dar sunt cu un pas in fata lor :)

    ReplyDelete