Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Apr 23, 2011

Paste Fericit!

Redactia Jurnalului de Fotbal si colaboratorii va ureaza un Paste fericit, cu sanatate, bucurii, si nu in ultimul rand va uram cat mai mult fotbal si sport de calitate si cat mai putina gargara ieftina si enervanta pe langa acest fenomen.
Datorita unor circumstante in general independente de vointa noastra, in ultima vreme am cam rarit, din nefericire, activitatea pe acest site. 
Lucrurile par a se indrepta usor, si promitem ca vom incerca sa scriem mai mult in viitorul apropiat. Aceasta este un fel de angajament patriotic de Pasti pentru cititorii nostri. 

4 comments: