Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jun 4, 2011

Am fost la meci (foto si video)

Cristian Vimer, Bucuresti, 4 iunie 2011

Nu stiu cum de m-am nimerit sa merg, dupa multi ani, tocmai la acest meci al nationalei, poate cel mai bun facut de ai nostri dupa foarte mult timp. Voi reveni in zilele urmatoare cu o cronica pe larg a unei partide bune, intr-o atmosfera senzationala, pe un stadion decrepit si intr-o organizare cel putin defectuoasa. 
Dar sa vedem jumatatea plina a paharului si sa semnalam un meci excelent facut de baietii lui Lucescu Jr. (cantecul de lebada al antrenorului care, se pare, a semnat cu Rapid, hipnotizat probabil de atmosfera frumoasa din Giulesti).
Puteti vedea aici o galerie foto si video de la meci. Din pacate, nu am fost lasat cu aparatul foto (nu stiu de ce era interzis, doar nu era sa arunc bunatate de aparat peste plasa ca sa-i sparg capul lui Dzeko sau lui Razvan), asa ca a trebuit sa folosesc telefonul din dotare. Toate imaginile sunt din repriza secunda - in prima nu am reusit sa intru pe stadion la timp, pentru ca a trebuit sa duc aparatul la "garderoba" (cusca portarului), si, impreuna cu alte sute de suporteri debusolati am fost inghesuiti ca sardinele pe una din scarile tribunei a doua - nicio sansa sa consum seminte, ce sa mai vorbim de filmari...

5 comments:

  1. Buna ziua!

    La ce adresa de e-mail va putem face o propunere avantajoasa de colaborare? webmaster@infopariori.ro

    ReplyDelete
  2. Va asteptam pe www.scorlive.eu pentru cele mai rapide si organizate scoruri online, rezultate sportive pentru iubitorii de fotbal si de sport in general.

    ReplyDelete