Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Jun 23, 2011

Relaxarea totala

Cristian Vidrascu, Dubai, EUA, 23 iunie 2011

Un tinar, inflacarat patriot, pleaca in munti sa-i caute pe adevaratii romani, pastratori ai traditiilor milenare ale civilizatiei noastre.  Ajunge in sfarsit pe o pasune si vede un cioban batran, care sta rezemat in toiag si priveste intelept in zare.  Tinarul, patruns de aceasta scena, il intreaba:
- Ce faci, bade, stai si cugeti?
La care ciobanul ii raspunde:
- Nu; doar stau.

Bancul acesta, desi foarte sec, mi se pare genial.  In alta ordine de idei, va prezint una dintre cele mai tari replici din ultima vreme, din fenomenul fotbalistic (interviul a fost realizat de Gazeta Sporturilor cu una dintre cunostintele noastre mai vechi de la Jurnal):

Reporter GSP: - Cum te relaxezi?
Mihai Costea:  - Stau.

Si ca sa nu incapa indoiala ca a fost vreo neintelegere la mijloc, proaspatul jucator al Stelei clarifica:

Reporter GSP: - Nu doar in cantonament, in general.  Acasa, spre exemplu, asculti muzica, te uiti la filme...
Mihai Costea:  - Aaa, nu, nu sunt cu filmele.  Stau.  Nu fac nimic deosebit.

Genial!

9 comments:

 1. Gasesti mai greu fotbalisti mai "rasariti" la minte in ziua de astazi.Mihai Costea are potential,daca se straduieste il face uitat pe Claudiu "Bloc-Notes" Raducanu.

  ReplyDelete
 2. Sincer, nu stiu daca cei dinainte erau mai culti, dar pe vremea aia se mediatizau mai greu (comunism, cenzura, televizor ioc, tehnologie asa si asa, etc). Precum zicala: daca taceai, filosof ramaneai. Oricum, cat timp joaca fotbal, nu ne intereseaza ce preocupari au in timpul liber (cocaina, femei, masini, manele, sprit, sau simplul stat) - problema e ca cei de acuma nici nu prea mai joaca, si poate de aia ne axam pe ce fac in restul timpului...

  ReplyDelete
 3. Nicolae Petre29/9/11 10:46

  Pai ce facurati? V-ati relaxat de tot? Nu mai misca nimeni pe aici?

  ReplyDelete
 4. gaborinho9/10/11 15:52

  chiar asa...pauza totala?

  ReplyDelete
 5. ne scuzati, voi reveni cu un articol incendiar (hehe, nu chiar) dar am un subiect fff interesant... cu niste persoane cunoscute tuturor :) putintica rabdare moncher (mes chers, de fapt)

  ReplyDelete
 6. Ce s-a intamplat cu blogul? Ultima data cand am intrat se afla in aceeasi stare :(

  ReplyDelete