Intro

Totul a inceput cu trei personaje pasionate de fotbal (si de sport in general), care traiesc in mod absurd in America, unde fotbalul se joaca cu mana, si jocul cu piciorul se numeste soccer. Cei trei, plictisiti de articolele imbecile de tip tabloid care le ocupa, precum o placere bolnava, orele de serviciu, s-au gindit (complet rupti de realitate, bineinteles) ca se pricep la fenomen si ca pot scrie mai bine decit multi dintre angajatii acelor publicatii.

Dec 14, 2011

Move over, Gigi Becali

Pentru cei care spun ca numai la noi la romani exista specimene controversate in fenomenul fotbalistic, va ofer un articol care demonstreaza ca nu suntem atat de unici pe cat ne-am dori.  (A propos, fraza asta "numai la noi e asa, nicaieri in lume nu exista cutare....", mi se pare extrem de enervanta, si este probabil cauza unor 80-90% din problemele si frustrarile cu care se confrunta tarisoara noastra).  Oricum, conducatorii nostri au gura mare, dar sunt chiar simpatici pe langa tot felul de ceceni sau sirbi din articol.  Romanii macar au simtul umorului si nu-l vad in stare pe Marian Iancu sau pe Porumboiu ucigand un om cu sange rece (mai degraba ii vad in stare sa se mahalageasca cateva ore, apoi la cateva luni distanta sa se impace amoros la interventiile unor oameni de bine).  Imi cer scuze de doua ori - o data pentru ca preiau un articol din Communist News Network (CNN) si a doua oara pentru ca nu am apucat sa-l traduc.  Vi-l prezint asa cum este - iata linkul:  http://edition.cnn.com/2011/12/13/sport/football/football-neuchatel-owner-chagaev/index.html?hpt=hp_c2

6 comments:

  1. Da, ca la noi la nimeni...

    ReplyDelete
  2. Cand aud pe cineva spunand "numai la noi bla bla" "doar in tara asta bla bla" mi se ridica tensiunea. Ma bucur sa vad ca nu sunt chiar singurul :))

    ReplyDelete
  3. intre timp a intrat la mititca si de atunci nu a mai scris nimeni, nimic pe acest blog :))

    ReplyDelete